Print

Σπατάλη τροφίμων την περίοδο του κορωνοϊού

Πανεπιστήμιο Πατρών

Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων

Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων

Πανελλαδική έρευνα για το foodwaste στην διάρκεια της υγειονομικής κρίση. Food waste in the covid 19 era.

Σπατάλη τροφίμων την περίοδο του κορωνοϊου! [Food waste in the covid 19 era]. Πανελλαδική έρευνα για το foodwaste στην διάρκεια της υγειονομικής κρίσης covid19 consumerbehavior από το Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αγροτικού Χώρου του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστήμιο Πατρών. Ερευνητική ομάδα: Προκόπης Κ. Θεοδωρίδης, Αν. Καθηγητής Μάρκετινγκ - Θεοφάνης Ζαχαράτος, Υποψήφιος Διδάκτορας Τμήματος ΔΕΑΠΤ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στου προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος που υποστήριξαν ενεργά την συλλογή των δεδομένων.

Δείτε αναλυτικά την έρευνα κάνοντας κλικ ΕΔΩ