Συμπόσια
1ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών
Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η έρευνα που παρουσιάστηκε με θέμα «Καταναλωτής και Ελληνικό Προϊόν» των κ.κ. Γεώργιο Μπάλτα, Καθηγητής Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Προκόπη Θεοδωρίδη, Λέκτορα Μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδος με την υποστήριξη της ερευνητικής ομάδας των μεταπτυχιακών φοιτητών του ΜΒΑ Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων.
2ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών
Διημερίδα ΔΕΑΠΤ-ΕΤΑΓΡΟ
14ο Ειδικό Συνέδριο Ελληνικής Εταιρίας Επιχειρησιακών Ερευνών
Στρατηγικές Αγροτικής Ανάπτυξης: Κοινά Δίκτυα Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων
4ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών
4ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών
«Ελληνική Επιχειρηματικότητα»
16 Δεκεμβρίου 2016, Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, Αγρίνιο
Ημερίδα "Καινοτομία στην Εκπαίδευση"
Ημερίδα "Καινοτομία στην Εκπαίδευση"
Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018 Ώρα: 11 π.μ. πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα "Καινοτομία στην Εκπαίδευση" στο Αμφιθέατρο του Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο (Γ. Σεφέρη 2).
5ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών
5ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών
«Επιχειρηματικότητα και Εξωστρέφεια στην Περιφέρεια»
5 & 6 Μαΐου 2018
Πολυχώρος Δημοτικής Αγοράς του Αγρινίου (πλατεία Δημάδη)
Tο ΜΒΑ Διοίκησης Επιχειρήσεων Τροφίμων (Πανεπιστήμιο Πατρών) σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνάνων Επιχειρηματιών Ε.Ν.Α. διοργάνωσε το 5ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Εξωστρέφεια στην Περιφέρεια», το Σάββατο 5 (10:00-20:30) και την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 (10:30-14:00) στον πολυχώρο της Δημοτικής Αγοράς του Αγρινίου (πλατεία Δημάδη).
Το Συμπόσιο πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου και με την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ.
Κορυφαία επιχειρηματικά στελέχη και πανεπιστημιακοί παρουσσίασαν και σχολίασαν επιτυχημένες στρατηγικές από επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς τροφίμων και ποτών.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του Συμποσίου.
Διακρίσεις
Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας 2013
Στο διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας 2013 που υλοποιήθηκε από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οι φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών κέρδισαν τα πρώτα βραβεία.
Το 1ο βραβείο απονεμήθηκε στη φοιτήτρια Γεωργία Αντωνοπούλου για την εργασία της «Vending line: Συστήματα αυτόματης πώλησης βιολογικών τροφίμων», ενώ το 2ο Βραβείο μοιράστηκαν οι φοιτητές Γεωργία Μαλαπέτσα και Αλέξανδρος Ρασιδάκης για την εργασία τους «E-Supermarket».
Στόχος του διαγωνισμού ήταν να εμφυτεύσει το πνεύμα της επιχειρηματικότητας στους 156 συμμετέχοντες φοιτητές από τα 15 Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τα 3 Τμήματα του πρώην Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας που σήμερα έχουν ενσωματωθεί στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Οι φοιτητές σχημάτισαν 53 ομάδες συντάσσοντας αντίστοιχα επιχειρηματικά σχέδια για την επιχειρηματική τους ιδέα, τα οποία αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους του οικονομικού / επιχειρηματικού περιβάλλοντος, ενώ στα μέλη των ομάδων που διακρίθηκαν δόθηκε ως έπαθλο ηλεκτρονικός εξοπλισμός, χορηγία της εταιρείας Agrino.
Συγχαρητήρια και καλή πρόοδο και στους τρεις φοιτητές μας!